2017 július 18.

Märcz Tamás: Nem valószínű, hogy adódik az életemben még egy ilyen mérkőzés

A születésnapos kapitány elégedett volt a 13-3-ra megnyert mérkőzésen látottakkal, de már az olaszokra koncentrál a csapattal. Märcz Tamás a meccsről, az ünneplésről és természetesen a következő talákozóról is beszélt.

Marcztamasvizesvb01

Az ausztrálok elleni győzelemről:

Jól játszottunk, kezdésnek jó volt. Úgy láttam, hogy mentálisan és fizikálisan jó állapotban van a csapat, az más kérdés, hogy akkor mit látunk, amikor elkezdődik a meccs. Még hogyha nem is tudtuk az elején megszerezni a vezetést, egy percig sem aggódtam emiatt.  Nem éreztem, annyira keménynek az ausztrál védőfalat. Örülök, hogy sok játékos lőtt gólt és, hogy lendületes volt a játék.

az olaszok elleni következő meccsről:

Hasonló vár ránk az olaszok ellen is, csak sokkal jobb minőségben fogják előadni. Ki akarja jobban a győzelmet, ki az, aki higgadtabb az utolsó másodpercekben ezek fognak dönteni. Négy negyedig lesz szoros a találkozó, nem hinném, hogy valamely csapat már az elején a maga javára fogja dönteni a meccset. Abban bízom, hogy nyerni fogunk, de akkor sincs baj, ha ez nem így lesz, minden forgatókönyvre felkészülünk.

A meglepetés születésnapi köszöntésről.

Biztos, hogy valakinek a keze benne van a születésnapi köszöntésemben (a közönség a meccs végén elénekelte a boldog születésnapot című dal – a szerk megjegyzése.) Köszönöm, hogy ilyen meglepetést okozott, majd kinyomozom talán, ki volt. Nem valószínű, hogy adódik az életemben ilyen a közeljövőben. Lehet, hogy majd a videófelvételt elkérem, de ennél is fontosabb volt, hogy ma győztünk. Nem hiszem, hogy lesz ma ünneplés. A fiúk meglátták már délután, hogy érkezik a torta a szállóba, úgyhogy mondták, hogy ők ezt uzsonnára megennék, megettük előre. Nem lesz gyertyagyújtás, az éneklés már megvolt, úgyhogy megyünk tovább. Készülünk az olaszok ellen.

Emlékeztető:

Vizes vb, férfi vízilabda:

Ausztrália–Magyarország 3–13 (1–1, 1–4, 1–2, 0–6)
Vezette: Franulovic (horvát), Rotsart (amerikai)

Ausztrália: Hrysanthos – G. Ford, Edwards 1, Gilchrist, Younger 1, A. Ford, Hollis. Csere: Putt, Kayes 1, Power, Fannon, Brooks. Szövetségi kapitány: Elvis Fatovic

Magyarország: Nagy V. – Vámos 2, Hosnyánszky 1, Gór-Nagy, Erdélyi, Varga Dénes 4, Hárai 1. Csere: Török 2, Manhercz 2, Zalánki, Decker Á., Mezei 1. Szövetségi kapitány: Märcz Tamás

(Fotó: vizipolo.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek