2015 január 06.

Märcz Tamás: “Nekünk minden meccs ki-ki meccs”

 Megújult körülmények között, erőtől duzzadó játékosokkal fogadja a Honvédot a BVSC szombaton, a Szőnyi úton. Märcz Tamás vezetőedzőt faggattuk a bajnokság folytatása előtt.

2014-2015 BVSC uszoda01

Érdekes helyzetben van a BVSC-Wáberer Zugló együttese, hiszen a 7. helyen áll, 12 ponttal, miközben még négy csapat szerzett ugyanennyi pontot. Köztük a 6. Kaposvár, márpedig a bajnokság alapszakaszának végén a 6. helyezés már rájátszást ér. Igaz, messze még az április 4., a vége. Märcz Tamás, a BVSC vezetőedzője nem is töri még rajta a fejét.

– Nekünk minden meccs ki-ki meccs, nem az a célunk, hogy a hatodik helyet elcsípjük – nyilatkozta a vizipolo.hu-nak. – A bajnokság első három csapatának kivételével a többiek ellen éles csatákat vívhatunk. Méghozzá ezzel a kerettel, ugyanis nem tervezzük, hogy az átigazolási szezon végéig újabb játékost hozzunk.

Sérültje nincs a zuglóiaknak, így mindenki hadra fogható a szombati, Honvéd ellen találkozó alkalmával. Nagy csata várható, bár pontszámban tekintélyes a különbség, helyezésben közel áll egymáshoz a két fővárosi alakulat.

– A minél jobb forma érdekében a karácsonyi pár nap kivételével végig dolgoztuk az ünnepeket, így láttam jónak – folytatta a vezetőedző. – És azt veszem észre, hogy megérte, duzzadnak a fiúk az erőtől, mindenki harcra kész, optimista vagyok a jövőt illetően.

Szombaton tehát ismét harcba szállnak a legjobbak, folytatódik a bajnokság, a zuglóiak pedig külön ünnepelhetnek, hiszen az elkészült, csillogó-villogó Szőnyi úti létesítményben tehetik mindezt.

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek