2019 július 03.

Märcz Tamás: Nagyszerű felkészülési tornán vagyunk túl

A kapitány bizakodó a jövőt illetően.

Mint ismeretes, férrfi válogatottunk 100%-os mérleggel zárta a BENU Kupát. A kapitány így értékelt a göögök legyőzése után:

„Annak is örültünk volna, ha sok góllal nyerünk, de úgy gondolom, hogy az túlzott elbizakodottságra adott volna okot. Ámbár a meccs koreográfiája úgy alakult, hogy a közepén el tudtunk lépni 5-2-re, nem volt könnyű mérkőzés – nüanszokon múlt, hogy ezt a lépcsőfokot ők lépik meg, vagy mi. Győztünk, de ugyanakkor láttuk, hogy milyen hiányosságokon kell még dolgozni, gondolok itt akár a gyorsaságra, a figyelemre, vagy éppen a taktikára” – mondta Märcz Tamás az mvlsz.hu-nak.

Hozzátette, „Nagyszerű felkészülési tornán vagyunk túl, nagyon hasznos napok vannak a hátunk mögött és jó csapatokkal találkoztunk. Az utolsó mérkőzés volt a legnehezebb, az jelentette számunkra a legnagyobb kihívást, de jó benyomást keltett a francia és a holland csapat is. Kiválóan tudtunk ellenük is gyakorolni, a görög együttes ellen pedig volt alkalmunk lemérni, hogy hol tartunk. Nem akarjuk becsapni magunkat, hogy azzal, hogy győztünk, megérkeztünk. Van mit javulnunk még” – vélekedett a szövetségi kapitány.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek