2017 január 13.

Märcz Tamás megható levéllel búcsúzott a BVSC-től

Hétvégén már nem Märcz Tamás ül a BVSC kispadján, újdonsült szövetségi kapitányunk most facebook oldalán egy megindító levéllel búcsúzott a vasutas együttestől és az elmúlt három és fél évtől.

marcz-tamas-5_b

Fotó: utanpotlassport.hu)

Mint ismeretes az újdonsült férfi szövetségi kapitányunk búcsút mondott a BVSC kispadjának, hiszen 100%-osan a válogatottbeli teendőire kíván koncentrálni. Most levélben is elköszönt a klubtól.

Märcz Tamás levele facebook oldalán: 

Bajnoki forduló következik szombaton , de ezen a hétvégén már nem fogok a BVSC -Zugló kispadján ülni mint ahogy azt az utóbbi három és fél évben tettem. Furcsa érzés van bennem, szomorú voltam mikor utoljára tartottam hivatalosan edzést a fiúknak a múlt héten. A BVSC – ben lettem igazán felnőtt játékos, innen lettem válogatott és itt formálódtam edzővé. Rengeteg szál köt a klubhoz és úgy érzem bármerre is leszek mindig kötődni fogok ehhez az uszodához ahonnan olyan sok szép emléket őrzök. Köszönöm a BVSC vízilabda szakosztály vezetőinek Zsoldos Ágnesnek, Mészáros Csabának hogy bizalmat adtak ,hogy segítették a munkámat az elmúlt években, hogy úgy dolgozhattam ahogy szerettem volna és köszönöm a klub vezetőinek Szatmári Kristófnak , Szentpáli Gábornak és Tóth Sándornak , hogy mellém álltak ennél a nagy lehetőségnél is amikor a szövetségi kapitányi pályázatot beadtam , sőt mindenben támogattak! Köszönöm a kollégáimnak is a közös munkát, nagyon jó volt ebben az edzői csapatban dolgozni ilyen jó emberekkel nap mint nap együtt lenni! Köszönöm a fantasztikus hozzáállást a játékosaimnak akikkel olyan dolgokat sikerült elérnünk az utóbbi években amikre mindig szívesen emlékezem majd. Köszönöm a sok szurkolónknak a szeretet amit kaptam folyamatosan , igazi családban éreztem magam általuk! Eredetileg szerettem volna befejezni ezt a szezont, de a helyes döntés az hogy mostantól a válogatottra koncentrálok teljes erőből ahol nagyon nagy feladatok várnak rám és szeretnék maximálisan helytállni. Nyugodtan állok fel a kispadról, mert tudom Szűcs Levi veszi át a helyem, aki kész erre a feladatra és tovább viheti azt a munkát amit elkezdtem. Nagyon sok sikert kívánok a felőtt csapatnak és a fiatal csapatainknak is ahol újra fantasztikus eredmények vannak. Kívánom, hogy tovább erősödjön a BVSC – Zugló hírneve! Egy kicsit mindig itt leszek Veletek! Hajrá BVSC!

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek