2016 május 03.

Märcz Tamás: inspiráló lehet egy ilyen edzőmeccs

Tegnap a BVSC a Reccoval játszott edzőmeccset. Märcz Tamás a BVSC trénere nemcsak erről a találkozóról, de a hétvégi nagyon fontos Szeged elleni mérkőzésről is beszélt oldalunknak. 

BVSC-Pro Recco edzomeccs16

Nem mindennapi élményben lehetett része annak, aki kilátogatott tegnap a BVSC uszodában, hiszen a Recco-t fogadta a vasutas gárda.

A két csapat mérkőzése 13-23-as végeredményt hozott 4+1 negyedet követően, ami után Märcz Tamás így értékelte a találkozót: Nagyon jó edzőmeccset sikerült a Reccoval vívnunk. Próbáltunk nem alárendelt szerepet játszani, hanem a saját játékunkat, amennyire lehetett ráerőltetni a Reccora. Elég sok gólt lőttünk, de várhatóan sokat is kaptunk. Abszolút nem vagyok elégedetlen az eredménnyel, egy edzőmeccsen ez mellékes is. Ami érdekelt, hogy a ritmusa a játéknak, azok a dolgok, amiket gyakoroltunk, azok hogy működnek. Természetesen kiütközött a két csapat közötti kvalitáskülönbség, de mindenképp a hasznát szolgálta a hétnek. Talán emlékezetes lesz ez a találkozó a nézőknek is, akik nagy számban kilátogattak. – majd a Szeged elleni helyosztóról is kérdeztük – Egyrészt inspiráló is egy ilyen kétkapu. Mindenképpen lehet belőle építkezni. Hétvégén is a saját játékunkkal fogunk foglalkozni, hogy az a lehető legjobban működjön. -fejezte be a tréner.

Izgalmasnak ígérkezik ez a párharc, hiszen nemcsak az ötödik helyről, de az Euro Kupa indulásról is szól. Szombati ellenfelét már kétszer is legyőzte a BVSC, de ez semmit nem jelent, hiszen a találkozó 0-0-ról indul.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek