2016 november 06.

Märcz Tamás: félre kell tenni, hogy milyen időszakot élünk

A BVSC Miskolcon döntetlenezett a férfi Ob I. 7. fordulójában. A vasutasok vezetőedzője, a remi ellenére optimistán tekint a jövőbe.
2016BVSC-Szeged 5. hely02

Nagy meccset hozott döntetlenre a BVSC. az utolsó negyedben 3-5-ös hátrányból mentette X-re a találkozót.

Märcz Tamás, a BVSC vezetőedzője: Félre kell tenni, hogy milyen időszakot élünk most meg és hogy nekünk több meccsünk van ebben az időszakban, mint a többi konkurensünknek. Mindentől függetlenül három pontért mentünk Miskolcra, mert a csapat van olyan fizikai és pszichés állapotban, hogy bírja a sorozatterhelést. Nem sikerült a meccs eleje, hiszen gyorsan kaptuk a gólokat az első negyedben a Misicre koncentrálódott miskolci támadásokból. A második negyedben befagyott az első negyedben beállt 3- 1- es eredmény, ez azt jelentette, hogy két negyed alatt mindössze Pásztor Matyi emberelőnyös gólja volt az egyedüli gólunk, ami szokatlanul kevés, hiszen ennél jóval eredményesebbek szoktunk lenni. Mindenképpen meghatározó volt, hogy a meccs egész folyamán jól védett mindkét kapus. A mi kapunkban ezen az estén Szakonyi Dániel volt, aki egyre magabiztosabban véd az utóbbi időben. A meccs második felére végre megkezdtük a felzárkózást, megjöttek a gólok, a legutolsó egyenlítő gól egy türelmesen kijátszott emberelőnyös helyzet végén Czigány Karcsi lövésének köszönhetően. Ezen a napon is újra ott volt a tűz és a hit a fiúkban, ami csak azokat jellemezheti, akik biztosak abban a tudásban, amivel rendelkeznek! Fontos pontot hoztunk el, ami tovább vezet bennünket a kitűzött úton! Semmiképp sem könnyű elmaradt meccsünk jön a következő héten az UVSE ellen, amire a lehető legjobb állapotban fogunk érkezni! – fejezte be a bvscvizilabda.hu-nak.

A BVSC jelenleg 7 ponttal a B-csoport 5. helyén áll. Előtte a Miskolc 11 egységgel a negyedik, az utolsó felsőházi helytől négy egységre van a BVSC, igaz a vasutasok jövő héten pótolják az UVSE ellen elhalasztott meccsüket.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek