2019 február 20.

Märcz Tamás: elégedett vagyok

A szövetségi kapitányunk az oroszok elleni siker után értékelt.

marcztamas2017vizesvb01

Märcz Tamás szövetségi kapitány az összecsapás után: „Teljesen rendben volt ez a meccs. Mindig vannak hibák, de ami tetszett, hogy jól indult, koncentráltak voltunk, és remekül működött a védekezés. Az orosz válogatott erejét bizonyítja, hogy amikor volt egy kis megingásunk, akkor rögtön ott volt a nyakunkon. Így voltaképpen újra kellett kezdeni, újra meg kellett nyerni a mérkőzést, amit aztán a harmadik negyed végén, a negyed elején le is zárhattunk volna. Elégedett vagyok, nyolc gólon tartottunk az ellenfelet, ami elfogadhatónak mondható. Persze sokat tudunk még javulni. Kiemelném Erdélyi Balázst, aki a változások után más szerepkörben játszott most, és nagyon hasznos, jó teljesítményt nyújtott, illetve Sedlmayer Tamást, aki másodszor nyújtott extrát beugróként, ami figyelemreméltó produkció – mondta a kapitány az mvlsz.hu-nak.

EMLÉKEZTETŐ:

Világliga / Európa Kupa selejtező, 5. fordulója:

Magyarország – Oroszország 10-8 (4-1, 2-2, 3-2, 1-3)

Magyarország: Nagy V. – Manhercz 1, Vámos 1, Német 1, Jansik D., Kovács G., Varga D. 2. Csere: Angyal, Sedlmayer 3, Erdélyi 1, Bátori 1, Bedő. Szövetségi kapitány: Märcz Tamás

Oroszország: Fedotov – Suchkov, Merkulov 2, Nagaev, Kholod 1, Lisunov 1, Shepelev 1. Csere: Kiselev, Dereviankin, Koptsev, Kharkov 3, Vasilev. Szövetségi kapitány: Sergey EvstigneevHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek