2014 október 23.

Magyarok a nagyvilágban – Startol a német bajnokság

A hétvégén elindul a német bajnokság is. A Spandau hálóját továbbra is Baksa védi, míg a Hannoverben két magyar is szerepelni fog.

2014-2015 spandau szuperkupa

Egy esélyes csapattal mindenképp bővülhetett tavaly óta a német bajnokság. A Spandau és a Duisburg mellett a Hannoverrel is számolni kell. Mint ismeretes, az első BL selejtezőkörből továbbment a csapat, míg a másodikból csak rosszabb gólaránya miatt nem jutott túl az együttes.  Ráadásul két magyart is foglalkoztat a csapat, Tóth Bencét és Balatoni Mátét. Október közepén pedig a német szuperkupa döntőjében egy góllal maradtak alul a Spandau ellen.

A Duisburgot is ismerhetjük már, hiszen az elmúlt hétvégén az OSC gruppettójában küzdött az együttes, itt végül negyedik helyen zártak és nem jutottak tovább, de a magyar együttes megszenvedett ellenük.

A Spandau csapatát pedig nem kell bemutatnunk, továbbra is Baksa László őrzi majd a kapujukat. Ráadásul még idén biztosan megmérkőzik egy magyar együttessel Eb bronzérmesünk, hiszen decemberben vagy a Szolnok vagy pedig az OSC Berlinbe látogat a BL-főtáblán.

 

A német bajnokság, 1. fordulójának programja:

A csoport: (október 25.)

16:00 ASC Duisburg – SV Cannstatt

16:00 SSV Esslingen – SG Neukölln Berlin

16:30 Waspo 98 Hannover – SV Bayer 08 Uerdingen

18:00 White Sharks Hannover – Wasserfreunde Spandau 04

Fotó: spandau4.deHozzászólás jelenleg nem lehetséges.