2014 november 10.

Magyar Kupa elődöntők: Eger – Szolnok, OSC – Honvéd

Tegnap a Magyar Kupában a férfiaknál is kialakult a legjobb négy mezőnye, ma pedig a szövetségben megtartották a sorsolást, ezek alapján az Eger a Szolnokkal, míg az OSC a Honvéddal játszik majd a fináléba jutásért…

sorsolas

A hétvégén a férfiaknál a Magyar Kupa negyeddöntőit bonyolították le. A kétnapos oda-visszavágós mérkőzéseken tulajdonképpen az első találkozókon eldőltek a párharcok.

A Szolnok, az Eger és az OSC is kettős győzelemmel jutott a decemberi MK elődöntőjébe, míg a Honvédnak a hazai pályán kiharcolt ötgólos előnye elég volt a tegnapi visszavágón a Fradi ellen. (A kőér utcaiak csak egy valamiért bosszankodhatnak, hiszen a népligeti mérkőzés alatt feltörték néhány játékosuk, és szurkolójuk autóját.)

A mai sorsolást, így két budapesti (Honvéd, OSC) és két vidéki (Szolnok, Eger) gárda várhatta a férfiaknál, míga nőknél is ugyanez volt a helyzet.

A Magyar Kupa elődöntőinek párosításai:

Férfiak

2014. december 5.,

ZF-Eger – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP

RacioNet Honvéd – A-HÍD OSC Újbuda

Nők:

BVSC-Wáberer Hungária-Zugló – Dunaújvárosi Főiskola

ZF-Eger – UVSE-Central

A férfi elődöntőket december 5-én (pénteken) játsszák Szentesen. A bronzérmeket a két vesztes csapat rögtön megkapja, – nincs a harmadik helyért mérkőzés – míg a döntőket vasárnap bonyolítják le mindkét nemben.

Sz. B.

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek