2014 december 11.

Magabiztos győzelem Románia ellen – Így látták a főszereplők

A Benedek csapat tegnap magabiztosan verte a román csapatot, és győzelemmel zárta a 2014-es évet. A főszereplőket kérdeztük a mérkőzésről.

 

DSCN9085

A magyar válogatott a szlovákok és tegnap a románok elleni sikerével vezeti a világliga csoportját. Miskolcon elég magabiztosan, tíz góllal múltuk felül keleti szomszédunkat, a főszereplők így látták a mérkőzést.

Szivós Márton: Örülök, hogy ilyen szép győzelemmel tudtuk lezárni az évet, és bízom benne, hogy a közönség is jól szórakozott. Ez egy más versenysorozat ezzel a rövidebb pályával, de szerintem képesek voltunk alkalmazkodni a megváltozott szabályokhoz.

Bátori Bence: Ritkán vagyok elégedett önmagammal, általában inkább azt nézem, hogy miért hagytam ki a helyzeteimet. Lőttem szép gólokat, de azt hiszem, az előre lépéshez nélkülözhetetlen egyfajta maximalizmus. Hétfő óta erre a meccsre készülünk, és azért ez egy jó román válogatott, akiket tíz góllal verni mégiscsak elismerésre méltó.

Hosnyánszky Norbert: Jó kis csapat volt ez a román alakulat. Ez a fiatal társaság sokkal jobban küzdött, mint az idősebb, így nehéz dolgunk volt. Tetszett a kisebb pálya, nem tartozom a jó úszók közé, így üdvözlöm az új szabályokat.

Erdélyi Balázs: Magabiztos győzelem volt. Nem szokványos, hogy öt gólt is lőjjek, de örülök, hogy így alakult védekezésben azonban voltak hibáim. Sokkal kellemesebb mérkőzés volt, mint amire számítottunk, ha azzal a játékosállománnyal jönnek, mint akik ott voltak az Eb-n nehezebb dolgunk lett volna.

A következő Világliga mérkőzésünket január 20-án rendezik, a görögökhöz látogat a magyar válogatott.

Gy. Zs. – Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek