2014 november 21.

Ma európai Szuperkupa döntő – Összecsapnak a tavalyi év legjobbjai

Ma sem maradunk vízilabda nélkül, hiszen Barcelona ad otthont az európai Szuperkupa döntőjének. A férfiaknál a BL címvédő Barceloneta néz farkasszemet a Szpartak Volgográddal, még a nőknél a Sabadell, az Olympiakosszal mérkőzik.

szuperkupa01

Mondhatjuk, hogy már hazajár a vízilabda elitje Barcelonába, hiszen a tavalyi Vb-t, a BL Final Six-et, – három évig – most pedig az európai Szuperkupát is a katalán fővárosban rendezik.

A LEN az európai Szuperkupa tegnapi sajtótájékoztatóján a budapesti Eb nézettségével kapcsolatban közölte, több mint 300 millión néztek bele a kontinenstornába, amit nagy sikerként könyvelt el a szervezet. Ezért most is lesz lehetőség, hogy nyomon kövessék a mai eseményt, hiszen a szervezet honlapján élőben lehet megtekiteni majd a két mérkőzést.

Először a nők ugranak medencébe, ahol a spanyol Sabadell, mely együttes tavaly mindent megnyert, csap össze a görög Olympiakosz Pireusszal. Ezek után következik a férfiak mérkőzése. A BL címvédő Barceloneta az Euro Kupa-győztes Volgográddal meccsel.

A mai európai Szuperkupa programja:

Nők:

18:30 Sabadell (spanyol) – Olympiakosz Pireusz (görög)

Férfiak:

20:45 Barceloneta (spanyol)- Szpartak Volgográd (orosz)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek