2014 május 10.

Londoni Világszéria: Nagy lehetőség kapujában voltak lányaink

A londoni világszérián Kormos Villő és Reisinger Zsófia nagy lehetősget hagyott ki, hiszen az utolsó ugrás előtt még a negyedik helyen voltak. Haász Katalin a lányok edzője értékelt honlapunknak.

London WorldSeries
Túl vannak lányaink – számukra – a Világszéria második állomásán, az elsőn 8. helyen zártak, de akkor sem vallottak szégyent, ahogy most sem. A lányok a nyolcadik hely ellenére egyéni csúcsot ugrottak.

Haász Katalin, a lányok edzője: A Világszéria londoni állomásán a magyar szinkron páros nagy lehetőséget hagyott ki.A hátra fejes után a 6. helyen álltak, az előre másfél prímán sikerült, előbbre léptek az 5. helyre. Az első szabadon választott ugrás után (405B) még mindig az 5. helyen voltak. A második szabadon (5235D) olyan jól sikerült hogy felkerültek a 4. helyre. – majd így folytatta a tréner – Az utolsó ugrást itt a versenyen döntöttük el (305C,) mert az edzésen ez stabilabbnak tűnt. Végül egy kisebb rontás után, de még így is egyéni csúccsal a 8. helyen végzett a csapat. A bosszantó az volt, hogy már a Világszéria Dubai állomásán is csak pár pontra voltunk a 6. helytől. Most még több lehetőségünk volt az előbbre lépésre, de  végül a mexikóiaktól és az USA-tól mindössze 3 pontra, az oroszoktól 4 pontra voltunk.

London világszéria, 10 méteres toronyugrás:

1. Chen Ruolin – Liu Huixian (Kína) 337.14 pont
2. Sarah Barrow – Tonia Couch (NAgy-Britannia) 321.24 pont
3. Meaghan Benfeito – Roseline Filion (Kanada) 316.11 pont
…8. Kormos Villő és Reisinger Zsófia  274.32 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.