2015 április 23.

KSI – UVSE a bentmaradásért: egy hét múlva szombaton

Május 2-án, szombaton délelőtt rendezik meg a férfibajnokság rájátszásában a KSI – UVSE párharc harmadik mérkőzését. Amelyik együttes győz, biztosan az első osztály tagja marad, a vesztes minimum osztályozóra kényszerül.2015 KSI - Vasas

Hétköznap munka, ügyelet, iskola. A KSI csapatában mindenki amatőr, hétköznapokon iskolában van, vagy éppen dolgozik, a két Hangody (László és György) például orvos, ilyenkor éppenséggel gyakori, hogy ügyeletbe vannak beosztva. Friss hír, hogy éppen ezért a két csapat harmadik csatája május 2-án, szombaton 11 órakor lesz, a margitszigeti Széchy uszodában.

Tóth Zoltán, a KSI technikai vezetője osztotta meg honlapunkkal a hírt. Tudni való, hogy ez a meccs nagyon fontos lesz: amelyik csapat győz, az biztosan bent marad az első osztályban, a  vesztes pedig minimum osztályozóra kényszerül majd. Kettejük összecsapásának első felvonását a KSI nyerte, a másodikat az UVSE-Hunguest Hotels, így jutottak el ide. Korábban az UVSE kért halasztást, ugyanis Benczur Márton szakmai elnökhelyettes és Áts Bertalan mint női szakágvezető a női csapattal Athénben van ezen a hétvégén, az Euroliga négyes döntőjén. Szerdán mindketten játszottak a KSI ellen, Benczur két gólt dobott, Áts pedig védett.

E.On férfi vízilabda-bajnokság, rájátszás a 11-14. helyért

Május 2, szombat, 3. mérkőzés

11.00 KSI SE – UVSE-Hunguest Hotels

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek