2015 április 01.

Kovács István: A bajnokságban van javítási lehetőség, a BL-ben nincs

A Szolnok Bajnokok Ligája menetelésétől a férfi Ob I alapszakaszgyőzelméig. Kovács István a Tisza-partiak szakmai-igazgatója volt a Reggeli Start vendége…

kovacs istvan digi01

Nem gondoltuk volna, hogy az OSC lesz a legnagyobb ellenfelünk a bajnokság végén. Nyilván könnyebb a fealadatuk, hiszen már megszünt számukra a Bajnokok Ligája. – vágott bele Kovács az elemzésbe.

Az eddigi szolnoki jó szereplésről pedig elmondta: Fontos, hogy milyen hosszú a kispad és az adott mérkőzés is közrejátszik a mostani helyezésünkben. Nincs fontossági sorrend a BL-győzelem vagy a férfi OB I megnyerése között, persze a hazai bajnokság valamilyen szinten előnyt élvez, “nyerjünk itthon” válaszolta Kovács végül.

A beszélgetés végén a már BL Final Six-be jutó Szolnok szakmai-igazgatója aláhúzta.: Igen nehéz a dolgunk, hiszen már kivívtuk a hatba kerülést, de nem mindegy hányadik helyen jutunk tovább a csoportból. Szeretnénk első helyen, akkor már az elődöntőbe vagyunk és elkerüljük a Reccot. A hazai bajnokságban van három meccsed, még ha a Barcelonában rossz napot fogsz ki ki is eshetsz.

A teljes beszélgetés:

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek