2020 augusztus 17.

Koronavírus: a Miskolc csapata megkapta az első tesztek eredményeit

Jó hírt kapott a klub.

Fotó: mvlc / facebook

Mindenki negatív eredményt produkált a Miskolc csapatában.

Szombaton volt a teszt. Mindenkinél, így a felnőtt csapat játékosai mellett a stáb tagjainál is, negatív lett az eredmény – mondta el a Miskolc Televíziónak a PannErgy-MVLC szakmai igazgatója. Bachner András a minap.hu-nak. Hozzátette: a második tesztet hétfőn végzik el, eredmény keddre várható. Ha itt is negatív lesz minden minta, akkor teljes csapattal folytatják az edzéseket. Augusztus végén a tervek szerint már kezdődik is a magyar bajnokság. – Minden ilyen eset megtöri azonban a felkészülést – hangsúlyozta.

A tesztelésnél egyébként kiderült, hogy Bachner András már átesett a fertőzésen, de kigyógyult belőle. Sőt, a vizsgálat megállapította, hogy a vére ellenanyagot termel a vírussal szemben. – Hónapokkal ezelőtt nagyon beteg voltam; fájt a fejem, köhögtem, fájtak az ízületeim, két hétig alig tudtam felkelni az ágyból. Sok folyadékot ittam, gyógyszereket szedtem, így gyógyultam meg – mutatott rá.

A honlap megemlíti, hogy a szezonnyitó – augusztus végi bajnoki – TV-s meccs lehet. Amennyiben minden rendben zajlik, az M4 Sport sugározná az Eger ellleni bajnokijukat.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek