2014 december 21.

Komjádi-kupa: A Szegedé a bronzérem

Ma rendezték meg a Komjádi kupa helyosztóit. Először a bronzmérkőzésre került sora, ahol az UVSE és a Szeged feszült egymásnak. A találkozón végig a csongrádiak vezettek és végül megszerezték a harmadik helyet.

DSCN9222

Ma a végső küzdelmekre került sor az új szabályokkal tarkított Komjádi kupában. Az mérkőzéseket kisebb pályán játszották valamint hat mezőnyjátékos helyett öt lehetett a vízben. Ezek párosultak a rövidebb támadó-, és kiállítási idővel. A mérkőzések ezáltal felgyorsultak és sokkal több gól esett.

A bronzmeccset a Szeged kezdte jobban, mely csapat végig uralta az összecsapást. Az első negyedben eggyel vezetett köszönhetően a Manhercz testvéreknek, még a második nyolc percben már hárommal is ment a Szeged, de a nagyszünetre Irmes találatával ez kettőre csökkent. A fordulás után még rá tudott tenni a csongrádi alakulat egy lapáttal, Manhercz Krisztián hetet szórt. A 17 éves pólósa jelentette a különbséget is a meccsen, hiszen 19-12-re győzött a kéksapkás együttes.

Komjádi kupa, bronzmérkőzés:

UVSE – Szeged VPS 12 -19 (4-5, 3-4, 3-5, 2-4)
Gólszerzők: Irmes Pál 4, Keresztúri Márton 3, Márkus Martin 1, Szatmári Kristóf 1, Hertzka Olivér 1, Knézy Márk 1, Nagy Ádám 1 illetve Manhercz Krisztián 7, Palotás Gergely 6, Sánta Dániel 1, Mikházi Bence 1, Török András 1, Török Krisztián 1, Manhercz Ádám 1, Berkó Zoltán 1

Gól/Büntetődobás: 1/1 illetve 1/1
Gól/Emberelőnyből: 6/13 illetve 5/12

Kipontozódott: Hertzka Olivér, Sélley Rauscher Domonkos illetve Zsigri Bence, Török András, Manhercz Ádám

A döntőről, ide kattintva olvashat.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek