2015 szeptember 21.

Köllő Attila: Cél a feljutás!

Kimondott, határozott célja az YBL együttesének az Ob I/b megnyerése. Köllő Attila vezetőedző kiegyensúlyozott játékra és nehéz szezonra számít.

kolloattila

A vezetőedző és csapata maga mögött hagyná az Ob I/b-t! (Fotó: vizipolo.hu)

Győzelemmel rajtolt az YBL az Ob I/b-ben. Szombaton 13-5-re győzött az EKF ellen. Úgy is mondhatjuk, az első lépést megtette a szezonban a kitűzött cél felé.

Köllő Attila vezetőedzőt kérdeztük a megnyert meccsről és az előttük álló idényről.: Rangadóra készültünk, de az ellenfelünk nagyon tartalékos felállásban érkezett, így miután elfáradtak nagyon egyértelmű lett a mérkőzés. Ettől függetlenül sok hibával játszottunk. Több koncentráció kell. A érkezőktől azt várom, hogy zökkenőmentesen beilleszkedjenek, úgy látom, hogy jó úton haladnak. Tegyenek hozzá a csapat játékához, hogy stabilabb legyen az, mint az előző szezonban. Az első helyen szeretnénk végezni. A saját magunk által elvárt helyezés, azaz első. Nehéz dolgunk lesz, egy bajnokságot megnyerni mindig nehéz dolog. Ehhez egy egész idényben kiegyensúlyozott játék kell, de mi erre készülünk.

Az alapszakasz 18 fordulóból áll, majd tavasszal a rájátszás jön. Az első osztályba csak az első helyezett kvalifikál egyeneságon az Ob I/b-ből. Az YBL a következő meccsét a Kaposvár ellen játssza, majd a Békéscsaba látogat a MOM Parkba.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek