2017 április 18.

Klubvízilabda – Már két serleg a zsebben

Az idei szezonban már két kupát nyertek a magyar csapatok, de most jöhet a java. Kiemelkedő szezont zárhat a honi klubélet.

FradiEuroKupa49

A Fradi az Euro Kupa győzelem után (Fotó: Kertész Gábor)

Egy élmény volt a helyszínen átélni a Fradi és az UVSE győzelmét az Euro Kupa valamint a LEN Kupa döntőjében, de ne feledkezzünk meg a Dunaújváros harmadik helyéről sem a hétvégén.

Mint ismeretes, legutóbb a Szeged emelhetett magasba egy nemzetközi trófeát, 2009-ben a Tisza-partiak a másodikszámú európai kupaserleget nyerték meg, előtte pedig a Honvéd nyert BEK-et 2004-ben.

Most azonban a két idei sikerrel nem ért véget a szezon. Sőt, május utolsó hétvégéjén a Bajnokok Ligája hatos döntőjét Budapesten rendezik, ahová már két magyar csapat, a Szolnok, az Eger már bejutott és még az OSC-nek is van esélye beverekednie magát a legjobbak közé.

Ha egy férfi magyar csapatnak a BL trófeát is sikerülne elhódítania, mondani sem kell, hogy nagy lökést adhatna a nyári vb-re, ahol mind női, mind pedig férfi válogatottunk hazai pályán tehetné felejtehetetlenné számunkra a július végét.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek