2014 október 06.

Kiss Gergely: Alkalmazkodni fogunk az új szabályokhoz

A DIGI Sport Reggeli Startjának vendége volt háromszoros olimpiai bajnokunk Kiss Gergely, aki a Magyar Kupáról, a holnap kezdődő OB I-ről és a szabályváltozásokról is beszélt.

kissgergely digisport

A RacioNet-Honvéd játékosa, Kiss Gergely volt a reggeli vendég a DIGI Sportban. A csapata a hétvégén a második helyen jutott tovább a csoportjából a Magyar Kupában. Itt több minden hátráltatta a Honvédot, hiszen, mint fogalmazott Gergő, két japán légiósuk is hiányzott a megméretettésről és egy virusos fejlődés is hátráltatta az együttest.

Holnap viszont már az OB I-et éppen a Honvéd nyitja a Kondorosi úton vendégeskednek Vad Lajos-tantíványai. Mint mondta háromszoros olimpiai bajnokunk ha úgy játszanak, mint vasárnap – amikoris döntetlent értek el a BVSC ellen – van rá esélyük, hogy megszorongassák az OSC-t.

A szabályváltozásokról is szót ejtett klasszisunk, aki elmondta, hogy már ezekkel az “új” regulákkal ő már találkozott, hiszen 1993-ban ezekkel a módosításokkal nyerték meg a junior Vb-t. Klasszisunk nem érti, hogy 19 év után, miért kellett most elővenni vagy akkor miért nem törtek elő ezekkel a szabályokkal, hiszen körülbelül ugyanazok a vezetők vannak most is, mint akkor. Az új szabályokhoz természtesen alkalmozkodni fognak, “legyen víz, legyen kapu és egy gömbölyű labda” – mint mondta.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.