2016 július 24.

Kezd formába lendülni a címvédő

A horvát és a görög csapat egy barátságos mérkőzésre futott össze Athénban, amit Ivica Tucak együttese biztosan nyert meg. 

horvatorszag 2014eb

 

Már nincs két hét az olimpiáig, mostmár minden válogatott az utolsó simításokat végzi a torna előtt. A horvátok a BENU Kupa után a görögökkel kétkapuztak Athénban, ezek keretében egy mérkőzést is játszottak, amit 12-6-ra nyert meg az olimpiai címvédő – számolt be erről a hvs.hr.

Megjósolhatatlan, hogy ki fog nyerni Rióba, hiszen mint láthattuk a szerbek is verhetők, hiszen Bor városában éppen a görögök intézték el a világbajnokot. A horvátok hiába nyertek most, a Margitszigeten a Benedek-csapat legyőzte őket. Montenegróval és Olaszországgal mindig számolni kell és akkor nem beszéltünk még az Egyesült Államokról.

A horvátok a jövő héten a brazilokkal edzenek Zágrábban, majd július 28-án utaznak Rióba. A B-jelű hatosba került a címvédő az olimpián, ami egy kicsit nehezebb mint a magyar válogatott csoportja.

A horvát válogatott olimpiai csapata:

Kapusok: Joszip Pavics, Marko Bijacs

Mezőnyjátékosok: Luka Bukics, Damir Burics, Andro Buslje, Xavier Garcia, Maro Jokovics, Ivan Krapics, Luka Loncsar, Marko Macan, Antonio Petkovics, Andelo Setka, Sandro Sukno

bővebben…

Az olimpiai csoportok:

A-csoport: 1. Szerbia, 2. Görögország, 3. Brazília, 4. Ausztrália, 5. Japán, 6. Magyarország

B-csoport: 1. USA, 2. Spanyolország, 3. Franciaország, 4. Montenegró, 5. Olaszország, 6. HorvátországHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek