2016 augusztus 03.

Kényelmetlen utazás – A szerbek fapadossal utaztak Rióba

Nem éppen a legkényelmesebb módon utaztak a szerbek Rióba, volt is zúgolódás emiatt. A helyszínre már megérkeztek a játékosok és találtak némi hiányosságot is a faluban.

szerbvalogatottrio2016

Nem éppen a szerb válogatottra méretezték az üléseket (Fotó: Zsivko Gocics Instagram)

A legnagyobb magyar küldöttség szombaton már elutazott, a mieink közvetlen járattal – charter géppel – közelítették meg Riót. A szerb vízilabda csapat – a kosarasokkal egyetemben –  azonban nem volt ilyen szerencsés, hiszen nekik át kellett szállniuk, ráadásul Dubajig fapadossal utaztak, ami nem igazán “jött be” a pólósoknak.

Filip Filipovics szóvá is tette az utazást: “Ez az utazásunk is véget ért, megérkeztünk Rióba. Harminchárom órán át utaztunk. Arra, hogy Belgrádból Dubajba fapados repülővel mentünk, nem mondok kommentárt, a lényeg, hogy megérkeztünk” – fogalmazott a balkezes sztár, majd hozzátette  – Az olimpiai falu impozáns, néhány hiányossággal, amelyeket gyorsan el fogok felejteni, amint elkezdődik a torna.

Zsivko Gocics a tőle megszokott homorral reagált, az utazásra. A csapatkapitány Instagram oldalán posztolt egy fotót, majd ezt írta alá: “Business osztály, köszönjük!”

Mint ismeretes az olimpia első vízilabda meccse egy szerb-magyar lesz. A Benedek-csapat szombaton – magyar idő szerint – 14 órakor csap össze az Európa-, és világbajnokkal.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek