2017 augusztus 17.

Kásás újra a vízben

Szeptemberben ismét vízbe csobban világklasszisunk.

Budapest, 2017. augusztus 8. Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Benedek Tibor, Szécsi Zoltán és Székely Bulcsú (b-j), a Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosai a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Pallanuoto Milano A.S. Dilett mérkõzése elõtt a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 8-án. MTI Fotó: Czagány Balázs

(MTI Fotó: Czagány Balázs)

A Masters vb-n megmutatta, hogy az évek alatt semmit nem kopott a tudása. Most ismét bizonyíthatja, hogy még mindig tud varázsolni.

Az olasz válogatott ugyanis szeptember 23-án Portofinóban – Olaszországban, Genovától 36 km-re – játszik a Waterpolo by The See nevű rendezvényen. A talján csapat ellenfele pedig a All Stars csapat lesz, amely együttesbe Kásás Tamás is meghívót kapott – írja a vaterpolovesti.com. Olyan remek egykori játékossal, mint Alexandar Sapics vagy Ivan Perez, de a jelen csillagai is ott lesznek: Filip Filipovics, Alexandar Ivovics vagy Sandro Sukno személyében. A tréner pedig Vladimir Vujaszinovics lesz.

Mint ismeretes, Kásás karrierje során a válogatottal mindent megnyert, nemcsak felnőtt, hanem utánpótlás szinten is. Az elmúlt hétvégén pedig a Masters vb-n, a Millenium csapattal lett világbajnok.

Érdekesség, hogy Olaszországban ugyanúgy szeretik mint Magyarországon és előszeretettel hívják meg különböző versenyekre. A nyáron például a Yellow Ball-nak volt az arca.

water-polo-by-the-sea-manifesto

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek