2016 március 07.

Kaposvár: Az építkezés éve volt

Az alsóházban eddig az összes meccsét megnyerte az együttes, így a negyedik helyen tanyázik. A csapat játékos-edzője, a háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltán reméli, minél több pontot tudnak gyűjteni a hátralévő fordulókban és jövőre merészebb célokért küzdhetnek. 20160305ksi-kaposvar02

Hibátlan eddig a Kaposvár a középszakaszban, hiszen a Pécs csapatát valamint a KSI-t verték. Az alsóházban négy pontra vannak lemaradva a Szentestől, így akár felfelé is nézegethet a gárda. Az előző szezonban a hetedik helyen végzett a csapat, köszönhető Szécsinek, aki parádésan védett a helyosztókon. Az idei szezonban már nem érhetik el ezt a pozíciót, voltak hátráltató tényezők is az idényben, hiszen az új sátrat késve adták át, így volt olyan, hogy a csapat nem tudott normálisan edzeni.

Szécsi ezzel együtt bizakodó a jövő illetően és előre tekint: Hat meccsünk van hátra, szeretnénk minél többet megnyerni. Végre kialakult egy masszív csapat. Úgy gondolom, hogy ez az év, az építkezés éve volt, a sátorral együtt. Mostmár felépült minden, a csapat is. Bízom benne, hogy a jövő szezonban egy igazi, szép Kaposvárt láthatunk. – fogalmazott a játékos-edző oldalunknak.

A hétvégén a Kaposvár az alsóház listavezetőjét, a Debrecent fogadja majd a Hajósban vizitál az UVSE vendégeként.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek