2015 november 17.

Jótékonysági célt is szolgál a Magyar Kupa döntője

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) tevékenységét támogatja az idén a közmédia a “Jónak lenni jó!” című jótékonysági kampányával. Az ügy mellé állt a Magyar Vízilabda Szövetség is.

Budapest, 2015. november 16. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Fekete Péter, a cirkuszmûvészet megújításáért felelõs miniszteri biztos (b-j) a közmédia Jónak lenni jó! címû jótékonysági kampányát bemutató sajtótájékoztatón a Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálat Fóti Lovasterápiás és Oktató Központjában 2015. november 16-án. A közmédia adventi adománygyûjtõ kampánya a Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálat tevékenységét támogatja. MTI Fotó: Marjai János


Kemény Dénes az egyik relikvijával (Fotó: MTI)

Egész napos műsorfolyammal várják december 13-án az érdeklődöket a közmédia minden csatornáján a “Jónak lenni jó” – akció utolsó napján. A jótékonyásgi rendezvényhez csatlakozott a Magyar Vízilabda Szövetség is. Kemény Dénes az MVLSZ elnöke bejelentette, hogy a férfi Magyar Kupadöntő egri és Eger környéki hátrányos helyzetű gyermekek a válogatott játékosaival vízilabdázhatnak együtt, majd megnézhetik a Magyar Kupa utolsó mérkőzéseit is. Ezen felül felajánlanak még dedikált relikviákat az akcióhoz.

A kezdeményezéshez többen is csatlakoztak, így a Magyar Cirkusz és Varieté, valamint a Nemzeti Kézilabda Akadémia is.

A férfi Magyar Kupa negyeddöntőjét a hétvégén rendezik meg. Ezek után alakul ki az elődöntő mezőnye, amit december 12-én játsszanak, a fináléra pedig december 13-án kerül sor.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek