2018 január 25.

Jótékonysági célra ajánlott fel a válogatott által dedikált relikviákat a HVSC

A sportesemény utóéleteként jövő héttől egy jótékonysági akció indul, ahol értékes relikviák találnak gazdára.

Hódmezõvásárhely, 2018. január 16. Zalánki Gergõ (b) és a spanyol Albert Espanol Lifante a férfi vízilabda világliga európai selejtezõjében, a Magyarország - Spanyolország mérkõzésen Hódmezõvásárhelyen, a Gyarmati Dezsõ Sportuszodában 2018. január 16-án. MTI Fotó: Ujvári Sándor

(MTI Fotó: Ujvári Sándor)

Mint ismeretes, a magyar válogatott legyőzte a spanyolokat a világligában. A mérkőzés azonban másról is emlékezetes marad.

– Arra gondoltunk, hogy a válogatott játékosaival egy-egy relikviát aláíratunk, vagyis egy labdát, egy pólót és plakátot. Ezt megpróbáljuk a jövőben jótékonysági célra felajánlani. Talán ezzel is tudjuk öregbíteni a hódmezővásárhelyi vízilabdázás múltját és jelenét. Talán tovább tudjuk életben tartani azt az élményt, amely ez a 2018. január 16-ai esemény jelent a számunkra – mondta dr. Soós Gábor, a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club elnöke a vásárhelyitv.hu-nak.

A jótékonysági licitálás a jövő héten indul a helyi rádióval való együttműködés keretében. A teljes bevétellel pedig a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítványt támogatja a sportszervezet. A vásárhelyi világligamérkőzés sikere a szervezők szerint bíztatást adhat arra, hogy a jövőben hasonló rangos sporteseményt rendezzenek Hódmezővásárhelyen. A stúdióbeszélgetést január 26-án pénteken 21 óra 30 perctől tűzi műsorára a Vásárhelyi Televízió, amelyt később több alkalommal megismétel.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek