2016 augusztus 29.

Jön a szeptember – Startolnak a kupák és a bajnokságok

Az év egyik legmozgalmasabb időszaka előtt állunk. A szeptember mindig az adott esztendő legkülönleges hónapja szokott lenni, most sem lesz másként.általanos kép0123

A Halassy-kupával már gyakorlatilag elkezdődött a 2016/2017-es szezon. A hét végén azonban elindul a Brandi-kupa is, majd rá egy hétre a Somóczi-Kupa. Mindkét verseny az utánpótlás számára az egyik legkedvesebb versenysorozat szokott lenni a BVLSZ rendezésében.

Nem kell mondani, hogy szeptember 17-ig az összes bajnokság, a férfi Ob I kivételével elrajtol.

Érdekesség azonban, hogy nem elérhető az MVLSZ elnöksége által már elfogadott új Átigazolási Szabályzat, valamint az Ob I/B versenykiírása sem található a szövetség honlapján, a 2016/17. évi versenyszabályzatról már nem is beszélve.

Mindenesetre figyelemreméltó szezon elé nézünk, elég csak arra gondolni, hogy a férfi Ob I-ben az OSC és a Fradi is erősített, így az Eger és a Szolnok mellett már négy együttes is hasonló játékerőt képvisel a pontvadászatban, így bárki-bármikor megverheti a másikat. Mindenesetre a szeptember 27-i rajtig a Magyar Kupa csoportmeccsein tesztelhetik egymást a csapatok.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek