2016 július 12.

Jól sikerült a junior Eb szervezése is

A hétvégén véget ért a junior Eb. A versenyzők, az edzők és a vezetők pozitívan nyilatkoztak az esemény után.hodmezojunior eb2016
Az elmúlt hétvégén nagy volt a jövés-menés Hódmezővásárhelyen, hiszen a 43. junior Eb-t rendezték meg. “Az önkéntesek csak pozitív visszajelzéseket kaptak, szolgálatkészek voltak, igyekeztek mindenkinek segíteni – mondta Bán Sándor, a vezetőjük. Hozzátette: nagy szerepük volt a kontinensviadal zökkenőmentes lebonyolításában. Tetszett a vendégeknek, hogy mindig mosolyogtak, és kedvesek voltak. Ez még szebb megvilágításba kerül, ha megemlítjük, a közel 160 önkéntes derékhadát középiskolások adták, az átlagéletkor 16 évet tett ki. A csapat legidősebb tagja a 78 éves Csűrös István, a legfiatalabb a 10 éves Benkő Zsófia volt. Utóbbi a helyi szervezőbizottság elnökének, Benkő Zsoltnak a kislánya, és a kosárhordókhoz osztották be.” – fogalmazott Bán a delmagyar.hu-nak.

A helyszínen már minden a régiben pompázik, hiszen elbontották a mobillelátókat is, de még edzőtáboroznak úszók a városban.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek