2015 július 07.

Ismét vízilabdaexpó Budaörsön

Szeptemberben ismét megszervezik a tavalyi első ízben megrendezett és nagy sikerrel zárult, a sportágat népszerűsítő, nagyszabású Vízilabda Nyílt Nap és Expót, ami egyben a 2015/16-os Ob I-es bajnoki szezon felvezetéseként is szolgálhat.

expo2

Az I. Vízilabda Nyílt nap és Expón tavaly közel 2.000 látogató volt jelen és több mint 30 cég vett részt, mint kiállító. A 2014-es évhez hasonlóan idén is számítanak számos olimpiai bajnok és világbajnok vízilabdázó részvételére: az esemény látogatói itt találkozhatnak majd a Kazanyban rendezett vízilabda világbajnokságon és a kvangdzsui Universiadén éremesélyekkel induló válogatottak játékosaival.

expo4

A II. Vízilabda Nyílt Nap és Expó ismét egynapos esemény lesz, ami párhuzamosan két helyszínen zajlik: egy uszodai és egy szárazföldi programsorozattal. A két helyszín egy épületen belül található, tehát a közlekedés az egyik helyről a másikra csak pillanatok kérdése. A tavalyi sikeres rendezés után ismételten a Budaörsi Városi Sportközpont (BVUSS) ad majd otthont az eseménynek. Az uszodában a MEFS közreműködésével egy egyetemi bajnokságot rendeznek Expo-kupa néven amelyen csak egyetemi és főiskolás csapatok vehetnek majd részt.
expo3A képek a tavalyi eseményen készültek.  Az esemény  weboldala: www.waterpoloexpo.hu
Gy. Zs.


Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.