2016 június 30.

Ismét kikaptunk az amerikaiaktól

Női válogatottunk második felkészülési mérkőzésén is vereséget szenvedett az világ-, és olimpiai bajnok Egyesült Államoktól, de egyre közelebb kerülünk riválisunkhoz.

noi vb magyar-usa01

Ezúttal öt gól lett közte (Fotó: MTII)

Bíró Attila lányai második mérkőzésüket játszották a bivalyerős amerikaiakkal tengerentúli felkészülésük során. Az első összecsapáson hét góllal kapott ki a csapat, most közelebb kerültünk a Világbajnok, olimpiai bajnok és Világliga-győzteshez.

Az első negyedben csak egy góllal tudtak elhúzni a házigazdák, és ezt a második nyolc percben tartani tudtuk, hiszen 3-2 állt az eredményjelzőn. A fordulás után elment a hajó, Matthewson vezérletével már 8-4-re is elhúztak, az utolsó nyolc percben pedig még egyet rátettek..

A harmadik mérkőzést július 2-án vívjuk New Yorban.

A teljes mérkőzés: 

Felkészülési mérkőzés: 

Egyesült Államok–Magyarország 11–6 (1–0, 2–2, 5–2, 3–2)

Egyesült Államok: Hill – Musselman 1, Sidemann 1, Fattal 1, Clark 2, Steffens, Mathewson 3, Neushul 1, A. Fisher, Gilchrist 2, M. Fisher, Craig. Szövetségi kapitány: Adam Krikorian

Magyarország: Gangl – Czigány 1, Antal1, Kisteleki H., Szücs G., Takács O. 1, Illés, Keszthelyi 3, Tóth I., Bujka, Csabai, Menczinger, Garda. Szövetségi kapitány: Bíró Attila

Gól/emberelőny: 8/11, ill. 4/10Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek