2016 szeptember 20.

Ismét a csúcsra törne a Szolnok

A bajnokságban címet védene, a Magyar Kupát visszaszerezné, míg a BL-ben döntőbe jutna a Szolnok. – erről Kovács István a csapat szakmai igazgatója beszélt. 

kovacs istvan szolnok

Visszatértek Szolnokra a klub olimpián szereplő játokosai is. Nagy Viktor, Kis Gábor, Vámos Márton, Varga Dénes valamint a légiósok Zsivko Gocics, Andrija Prlainovics, Milan Alekszics, Aaron Younger és Ugo Crousillat is hadra fogható. Egy hiányzója azonban még mindig van a csapatnak Szatmári Kristóf személyében, aki a junior Eb-n vett részt.

Kovács István, a Szolnok szakmai igazgatója: Minőségi játékosok mentek, de érkeztek is sorainkba. – Címvédőként várjuk a rajtot, erős és kiegyensúlyozott lesz a bajnokság, hiszen az OSC, az Eger és a Ferencváros is egyaránt jó erőt képvisel. Nem lehet más célunk, mint a címvédés a bajnokságban, a Magyar Kupát pedig vissza kell szereznünk. A Bajnokok Ligájában szabadkártyásként a Final-Six részt vevői vagyunk, nem titkoljuk, hogy döntőt akarunk játszani, jövő májusban Budapesten. Most pedig készülni kell, mert szeptember 23-án Magyar Kupa mérkőzéseket játszunk, rá négy napra pedig elrajtol az OB I őszi idénye – mondta a szakember a klub honlapjának.

A Szolnok a KSI ellen kezdi a bajnokságot szptember 27-én, de most hétvégén Nagykanizsára hivatalos az együttes a Magyar Kupa csoportmeccseire.

A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP csapata:

Kapusok: Nagy Viktor, Kardos Gergely.
Mezőnyjátékosok: Varga Dénes, Vámos Márton, Kis Gábor, Mezei Tamás, Jansik Dávid, Aaron Younger, Andrija Prlainovics, Milan Alekszics, Zsivko Gocics, Ugo Crousillat, Fülöp Bence, Hangay Zoltán, Szatmári Kristóf.

Szakmai igazgató: Kovács István. Vezetőedző: Cseh Sándor. Edző: Kósz Zoltán, Vincze Gergő.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek