2017 november 28.

Íme, Märcz Tamás kerete a világligára és az összetartásra

A férfi válogatottunk kapitánya csapatot hirdetett. 

marcztamas2017vizesvb01

Fotó: MTI

Sűrű napok elé néz a csapat decemberben, hiszen a világliga meccs előtt a Szőnyi úton gyakorol a csapat két napon keresztül, majd Hollandiába utazik világliga meccsre.

Märcz Tamás annak rendje és módja szerint kihirdette a csapatát a két eseményre. Ezúttal a hollandiai túrára Nagy Viktor és Vogel Soma utazik, de az összetartáson Decker Attila is szerepet kap, de a BVSC hálóőre Szakonyi Dániel is. Figyelemreméltó, hogy a világliga meccsen a Jansik fivérek is bizonyíthatnak, mint, ahogy bekerült Angyal Dániel is.

Érdekesség, hogy olyan fiatalok is bekerültek a gyakorlásokra, mint Kiss Bálint, Pellei Frank, Nagy Márton, Bencz Rolf, Macsi Patrik, Lajkó Márton, akiknek a nevét nem feltétlen hallottuk még a válogatott összefüggésében. A tréningeket a Kanada elleni meccs fűszerezi meg.

A program és a keretek:

december 9., szombat:
12.00: edzőmeccs Kanada ellen (Szőnyi út)
A meghívottak: Decker Attila, Kiss Bálint, Gyárfás Tamás, Pellei Frank, Nagy Márton, Burián Gergő, Bencz Rolf, Macsi Patrik, Lajkó Márton, Vogel Simon, Simon Henrik

 december 10., vasárnap:
10.00: edzőmeccs Kanada ellen (Szőnyi út)
16.30: edzőmeccs Kanada ellen (Szőnyi út)
A csatlakozók: Török Béla, Kovács Péter, Szakonyi Dániel, Várnai Kristóf, Sántavy Máté

december 12.:
világliga-meccs (Hollandia)

A keret: Nagy Viktor, Vogel Soma, Angyal Dániel, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Vámos Márton, Zalánki Gergő, Kovács Gergő, Salamon Ferenc, Erdélyi Balázs, Manhercz Krisztián, Bedő Krisztián, Mezei TamásHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek