2017 július 07.

Íme, itt a szerbek bombaerős vb-csapata!

Dejan Szavics nem várt tovább, keretet szűkített. Ők jönnek Budapestre…

dejanszavics01

Két helyen változott az olimpiához képest a szerbek kerete. Mint ismeretes, Zsivko Gocics és Slobodan Nikics szögre akasztotta a válogatott sapkát, helyükre Viktor Rasovics és Nemanja Ubovics került be a csapatba.

A júniusban véget ért világligához képest bekerült a csapatban Dusan Mandics és Nikola Jaksics valamint kikerült Radomir Drasovics és Gavril Subotics.

Ebben a pillanatban ez a legjobb csapat. A játékosok, akik a listán nem szerepelnek, ők is teljes mértékben élvezik a bizalmamat. Van 22-23 játékos, akik bármikor bekerülhetnek a 13-as keretbe – nyilatkozta a szerb szövetségi kapitány.

Érdekesség, hogy ősztől nyolc játékost is láthatunk az együttesből Magyarországon játszani. Csak Gojko Pijetlovics, Dusan Mandics, Viktor Rasovics, Dusko Pijetlovics és Pilip Filipovics nem fog a férfi Ob I-ben pólózni szeptembertől.

Figyelemreméltó, hogy a szerbek minden címet bírtokolnak férfi pólóban, így olimpiai-bajnokok, világbajnokok, Eb-győztesek és megnyerték a világligát és a világkupát is.

A szerbek a vb-n a C-jelű négyesbe kerültek, így a spanyolokkal, a görögökkel és a dél-afrikaiakkal meccselnek első körben.

a szerbek világbajnoki kerete:

Kapusok: Gojko Pijetlovics, Branislav Mitrovics

Mezőnyjátékosok: Dusan Mandics, Viktor Rasovics, Sava Randjelovics, Milos Csuk, Dusko Pijetlovics, Nemanja Ubovics, Milan Aleksics, Nikola Jaksics, Filip Filipovics, Andrija Prlainovics, Stefan Mitrovics.

a vb teljes programja…

a magyar válogatott vb csapata…Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek