2015 november 09.

Íme, Benedek Tibor kerete a románok ellen – Ismét fiatalok a csapatban

A férfi válogatottunk szövetségi kapitánya közzétette a románok elleni világliga keretét. Benedek Tibor ismét a fiataloknak szavazott bizalmat.

Benedek Tibor

Jövő hét kedden már a második világliga selejtező mérkőzését játssza a Benedek-csapat. Ennek rendje és módja szerint Benedek Tibor kihirdette keretét.

“Ahogyan legutóbb, most is az lesz a legfontosabb, hogy a Szolnokkal ugyanolyan jó edzéseket végezzünk. Úgy gondolom, ezek segítségével megint léphetnek egyet előre azok, akik számításba jönnek a válogatottban, és maga a csapat is léphet előre. Szombaton délelőtt találkozunk Szolnokon, aznap két edzésünk lesz a szolnokiakkal, vasárnap pedig egy, este már Kecskeméten edzünk a mérkőzés helyszínén. Az előző kerethez képest egy változás van, Nagy Ádám helyett Kovács Gábor került be. Ő is azon tizenhárom játékos közé tartozik, akik Szolnokon játszanak majd. Ami biztos, hogy Kecskeméten, a románok ellen Hárai Balázs helyett Mezei Tamás szerepel majd. Bekerülhet a meccsre Vámos Márton, Nagy Viktor és Jansik Dávid, de hogy kiknek a helyére, az még kérdés.”– mondta az mvlsz.hu-nak

A válogatott kerete Románia ellen:

Kapusok: Lévai Márton (Debreceni VSE), Bisztritsányi Dávid (A-Híd-OSC-Újbuda)

Mezőnyjátékosok: Gór-Nagy Miklós, Decker Ádám, Salamon Ferenc, Bátori Bence, Kovács Gábor (A-Híd-OSC-Újbuda), Bedő Krisztián, Hárai Balázs, Zalánki Gergő, Erdélyi Balázs (ZF-Eger), Tóth Márton (Ferencváros-PQS Waterpolo), Manhercz Krisztián (Szeged-Diapolo), Mezei Tamás (Szolnoki Dózsa-Közgép),Vámos Márton (Szolnoki Dózsa-Közgép), Jansik Dávid (Szolnoki Dózsa-Közgép), Nagy Viktor (Szolnoki Dózsa-Közgép).

Jegyárak: 1500.- (felnőtt), 1000.- ( 6-14 éves gyerek). hatéves kor alatt ingyenes a belépés.
Jegyek kaphatók: Kecskeméti Fürdő, Kecskemét, Csabay Géza körút 5. – Tel.: 76/500-320, Tourinform Iroda, Kecskemét, Kossuth tér 1., Tel.: 76/481-065.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.