2015 január 07.

Íme, Benedek Tibor kerete a görögök ellen

Benedek Tibor kihirdette a a görögök elleni Világliga csapatot. Az egyik legfontosabb selejtezőre a kapitány igen erős csapattal utazik Athénba.

eb011

Eddig két mérkőzésből, két győzelmet aratott a férfi válogatott a Világliga selejtezőcsoportjában. A szlovákok és a románok elleni könnyebb mérkőzés volt, most a csoport legerősebbjével találkozik a csapat január 20-án, méghozzá a görögökkel. A hellének elleni sorsdöntő mérkőzés is lehet akár, ennek megfelelően erős együttessel utazik a kapitány Athénba.

Benedek Tibor a vizipolo.hu-nak: Nagyon fontos mérkőzés lesz a Világliga csoportban, ennek megfelelően állítottam össze a keretet. Nagyon szeretnénk győzni, ha ez meglesz nagy lépést tehetünk a csoportgyőzelem felé. A legfontosabb mérkőzésünk majd az áprilisi lesz, mikor a görögökkel játszunk itthon, viszont ez a találkozó nagyban kihathat a közeljövőre, önbizalmat, erőt adhat a folytatásra. Biztos vagyok benne, hogy a legerősebb keretükkel állnak majd ki ők is, és nem veszik félvállról a találkozót.

A magyar válogatott kerete a Világliga mérkőzésre:

Kapusok: Nagy Viktor, Decker Attila

Mezőnyjátékosok: Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Manhercz Krisztián, Salamon Ferenc, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Szivós Márton, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs

A csapat január 18-án még itthon edz, ezután utazik majd el Athénba.

Gy. Zs., Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek