2015 február 17.

Íme, a szlovákok kerete ellenünk

Nem változtatott a világligára sem Eb-selejtezős keretén a szlovákok spanyol mestere. A ma esti csapatban három Magyarországon játszó játékos is szerepet kaphat.

szlovak valogatott

Győztes csapaton ne változtass – szól a mondás, amit Antonio Esteller Serrahima is betartott. A spanyol szakvezető a február eleji Eb-selejtezős meccseken kijelölt keretét nevezte a mai meccsre, egyébként a Tbilisziben megrendezett kontinenstorna selejtezőjén legyőzték a grúzokat, a portugálokat és a svájciakat is, így csoportelsőként várhatja az októberi második felvonást a válogatott.

A kassai csapatban a hazaiaknál ott van Lukas Seman is, a szegedi játékos kirobbanthatatlan a csapatból, de elmondható ez a Debrecenben játszó Martin Kolarikról vagy Polovic Krisztiánról is, akinek egyre jobban megy a játék. A magyar válogatott keretéről már korábban szóltunk, a Volvo-kupáról Decker Ádám és Manhercz Krisztián marad itthon.

Kapusok: Michal Gogola (KPV Nováky – szlovák), Tomas Hoferica (Hornest Kosice  – szlovák)
Mezőjátékosok: Juraj Zatovics (KPV Nováky – szlovák), Tomás Brúder (Sant Andreu – spanyol), Martin Kolárik (DVSE), Lukas Seman (Tiszavirág Szeged Diapolo), Tomas Bielik (Slavia UK Bratislava – szlovák), Samuel Balaz (Sant Andreu – spanyol), Lukas Durík (Sant Andreu – spanyol), Marek Tkac (KPV Nováky – szlovák) , Maros Tkac (KPV Nováky – szlovák), Marek Molnár (White Sharks Hannover), Polovic Krisztián (Pécs), Martin Famera (Spandau 04 – német )

A csoport:

18:00 Szlovákia-MAGYARORSZÁG (Digi Sport 1., élő)

Románia-Görögország

A csoportok állása:

A-csoport

1. Magyarország 9 pont
2. Görögország 6 pont
3. Románia 2 pont
4. Szlovákia 1 pont

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek