2014 július 09.

Íme a spanyol válogatott kerete – Szirányi is jön Budapestre

A spanyol szövetségi kapitány is kihirdette Eb keretét. A csapatban helyet kapott Szirányi Balázs is, így őt is láthatjuk a kontinenstornán, azonban a rutinos hálóőr Daniel Lopez nem…

2014 spanyolorszag
Megvan a spanyolok 13-as kerete is a jövő héten kezdődő kontinenstornára. Ráadásul jó lesz megjegyezni a neveket, hiszen a Benedek-csapattal mérkőzének meg a torna nyitányán.

A csapatbn helyet kapott Szirányi Balázs is, aki úgy néz ki az új kapitánynál is bizonyította, hogy ott a helye a válogatottban.

Gabi Hernandez így nyilatkozott: Az utolsó tornák, a Samartizidis Kupa valamint a Portugaletei felkészülési mérkőzések segítettek abban, hogy kijavítsuk a hibáinkat, és feltérképezzük az ellenfeleinket. Nehéz dolgunk lesz az Eb-n, a találkozókon aki hibázik csúnyán megfizet értük, de mi mindenre fel vagyunk készülve.

Érdekesség, hogy Daniel Lopeznek nem szavozott bizalmat a szövetségi kapitány, egyes források szerint összeszólalkozott a kapitánnyal, aki ezért nem hozza magával Budapestre.

A spanyol válogatott kerete az Eb-re:

Inaki Aguilar (CN Terrassa, kapus), Javier Buston (Real Canoe), Albert Espanol (Barceloneta), Francisco Fernandez (Barceloneta), Xavi Garcia (Primorje Rijeka), Marc Larumbe (Catalunya), Eduardo Lorrio (Real Canoe, kapus), Blai Mallarach (Olympiakosz), Marc Minguell (Barceloneta), Guillermo Molina (Brescia), Alberto Munarriz (Barceloneta), Marc Roca (Barceloneta), Szirányi Balázs (Barceloneta)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.