2015 december 31.

Íme, a férfi válogatott utazó Eb-kerete

Benedek Tibor kijelölte a belgrádi utazó tizenhármas csapatát. A szövetségi kapitány Manhercz Krisztiánnak és Bisztritsányi Dávidnak is bizalmat szavazott.

Benedek Tibor

Keretet szűkített Benedek Tibor a belgrádi Eb-re. A csapatban ismét szerepet kap Decker Ádám és Manhercz Krisztián valamint Bisztritsányi Dávid is helyet kapott.

Benedek Tibor eképp értékelt: „Kevés idő van hátra az Eb kezdetéig, de bizakodó vagyok. Most az a legfontosabb, hogy a taktikánk, az eltervezett játékunk erre a 13 főre épüljön fel, lehetőleg minél gyorsabban alakuljon egységessé ez a csapat. Hiszen ismerjük a taktikai elképzeléseinket, de eddig egy bővebb keret gyakorolta azt, most az utazóknak kell minél jobban befogadni és fejleszteni azt. Ez nem lesz egyszerű, mert Hárai Balázs biztosan nem játszik három mérkőzést a Volvo-kupán” – mondta a szakvezető a waterpolo.hu-nak.

A csapat január 3. és 5. között Győrben vesz részt a Volvo Kupán majd január 11-én megkezdi az Eb-t a görögök ellen.

A magyar válogatott kerete a belgrádi Eb-re:

Kapusok: Nagy Viktor (Szolnoki Dózsa-Közgép), Bisztritsányi Dávid (A-Híd-OSC-Újbuda)

Mezőnyjátékosok: Gór-Nagy Miklós, Decker Ádám, Bátori Bence (A-Híd-OSC-Újbuda), Hosnyánszky Norbert, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs (ZF-Eger), Kis Gábor, Vámos Márton, Varga Dániel, Varga Dénes (Szolnoki Dózsa-Közgép), Manhercz Krisztián (Szeged-Diapolo)

Fotó: MTIHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek