2015 december 17.

Íme, a bivalyerős szerb keret az Eb-re

Dejan Szavics bő keretet hirdetett az Eb-re. A szövetségi kapitány csapatában a nemrég világbajnokságot nyert játékosok is ott vannak valamint a Barceloneta két ásza is…szerbia201407

Tizennyolcas bő keretet hirdetett Dejan Szavics a belgrádi kontinenstornára. Természetesen a Szolnok légiósai: Alekszics, Gocics, Stefan Mitrovics is ott van a csapatban, mint az Egerben pólózó Milos Csuk és Branislav Mitrovics is. A Recco kiválóságai sem maradhattak ki, a két balkezes Filipovics és Mandics valamint a csapat motorja Prlainovics és Pijetlovics is megtalálható a csapatban, mint ahogy a Galatasarayban légióskodó Nikics is. A Barceloneta két ásza is bekerült az együttesbe, a Rasovics testvérek számolatlanul dobálják a gólokat a katalán együttesben, így jó esélyük van arra, hogy bizonyítsanak.

Ami a címvédő programját illeti.: Az első állomás Barcelona lesz, egészen december 24-ig ott kétkapuznak a spanyolokkal, majd pár napot Belgrádban készülnek. Januárban pedig Athénba utaznak, hogy aztán 8-án már beköltözzenek a belgrádi Best Western Hotelbe.

A szerbek a B-jelű négyesbe kerültek az Eb-n, ahol a horvátokkal, a franciákkal és Máltával küzdenek majd meg.

Íme, a szerbek bő keret az Eb-re:

Gojko Pijetlovics (Nagyvárad), Dusan Mandics, Andrija Prlainovics, Filip Filipovics, Dusko Pijetlovics (Pro Recco), Zsivko Gocics, Stefan Mitrovics, Milan Aleksics (Szolnok), Branislav Mitrovics, Milos Csuk (Eger), Slobodan Nikics (Galatasaray), Nikola Jaksics, Dimitrije Risticsevics, Gavril Subotics (Partizan Belgrád), Sava Randelovics, Nemanja Ubovics (Brescia), Strahinja Rasovics, Viktor Rasovics (Barceloneta)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek