2015 augusztus 22.

III. Tiszavirág-kupa: Szerbiát is kipipálták a srácok

A második játéknapon Szerbia ellen győzött junior válogatottunk a Tiszavirág-kupán. A csapat két góllal múlta felül a délszlávokat, a mieinknél Manhercz Krisztián volt a legeredményesebb, négy góljával.

u20as valogatott2015delmagyar

Tegnap az ausztrálokat intézte el junior válogatottunk négy góllal. Ma a szerbek ellen ugrottak vízbe Manherczék, akik az első napon a montenegrói csapattól kapta ki ötméteresek után.

Az első és a harmadik negyedben tudott “elhúzni a csapat, hiszen ekkor egy-egy góllal bizonyult jobbnak, a gólzáporos találkozón. A Manhercz Krisztián a tegnapi nap után, mikor hetet is szórt, ma néggyel vette ki a sikerból a részét, de Sedlmayer, Zalánki, Nagy, Kovács és Vogel Simon is duplázott

A miaink holnap Montenegró ellen zárják a tornát.

III.Tiszavirág-kupa, második játéknap:

Magyarország-Szerbia 15-13 (4-3, 4-4, 4-3, 3-3)
III. Tiszavirág-kupa U20-as férfi vízilabdatorna, 2. forduló, újszegedi sportuszoda, 300 néző. Vezette: Dr. Molnár, Rodgers (ausztrál).
Magyarország: – Sedlmayer 2, Kolozsi 1, Pohl, Manhercz 4, Vogel Simon 2. Csere: Kalanovics, Nagy Á. 2, Zalánki 2, Kovács 2. Szövetségi kapitány: Horkai György.
Szerbia: Dobozanov – Szubotics 3, Mahojlovics 1, Aszahovics 2, Lazics, Radojevics 2. Csere: Vitorovics (kapus), Gvozsdanovics 1, Drasovics, Gogov 2, Repanovics 2. Szövetségi kapitány: Vladimir Vujaszinovics.

A nap első mérkőzésén:

Ausztrália – Montenegró 11-9

Holnap a torna zárónapján: (vasárnap):

9:30  Ausztrália-Szerbia
10:30 Magyarország-Montenegró

A tegnapi napon:

Magyarország-Ausztrália 13-9 (1-3, 4-0, 4-2, 4-4)

Az első meccsen:

Montenegró-Szerbia 9-9 (12-10 – ötméteresek után)

 

 

A magyar junior válogatott kerete:

Kapusok: Kardos Gergely, Vogel Soma

Mezőnyjátékosok: Kalanovics Balázs, Kolozsi Marcell, Kovács Gergő, Manhercz Krisztián, Nagy Ádám, Pohl Zoltán, Sedlmayer Tamás,  Vogel Simon, Zalánki Gergő

Sz. B.

Fotó: delmagyar.hu /Kuklis IstvánHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek