2019 augusztus 23.

II. BVLSZ Diapolo Doppler Bajnokság: nagy siker Veresegyházán

Veresegyházát is meghódította a doppler bajnokság.

Verőfényes napsütés, homokos partú kellemes, szép strand, lenyűgözően szép természetes környezet, kicsattanó jókedv és humor a résztvevőktől és nem mellesleg doppler mérkőzések a tóban majd utána eredményhirdetés és díjátadás a strandon és egy emlékezetesen finom közös ebéd a Tavi Panzió igen hangulatos éttermében – ez jellemezte a II. BVLSZ Diapolo Doppler Bajnokságot.

Az eseményt gazdagította, hogy most először egy kitűnő női páros, a Veresegyházi Angyalok (Szalkay Orsolya világ-, és Európa bajnok és szép leánya, a BVSC-s Doroszlai Vanda) is részt vett a mérkőzéssorozaton – kifejezetten jó játékkal és igen szép gólokkal megörvendeztetve a többieket.

Az esemény végén pedig a BVLSZ által felajánlott díjakat Dr. Kiss Gergely olimpiai bajnok adta át. A tornát az Egri Vízmű I nyerte

A torna végeredménye:

1. Egri Vízmű I
2. Egri Vízmű III
3. Egri Vízmű II
4. Veresegyházi Angyalok
5. Octopus I.
6. BVSC Junior
7. Octopus II

Az eseményt talán az minősítette a legjobban, hogy az összes résztvevő, hozzátartozó, néző és közreműködő határozottan azt kérte és javasolta, hogy jövő nyáron a Veresegyházi Strandon mindenképpen legyen Doppler Bajnokságot!Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek