2017 szeptember 14.

Így még nem látta a Kurca-partiakat – Bemutatta a Szentes a csapatát

Tizenöt játékossal vág neki a Szentes a férfi Ob I-nek, mely csapat néhány helyen kicserélődött az előző idényhez képest.

szentes20161120002

probaanim8

Mint beszámoltunk róla, négyen érkeztek – Nagy Márton, Pellei Frank, Meixner Marcell ( kapus) Palotás Gergely – a Kurca-parti együtteshez.

Most pedig “gif” segítségével ismerhetjük meg a csapat tagjait, hiszen a klub hivatalos oldalán, így ismertette a játékosokat a közönséggel. Oldalsó képünkön Takács János látható, de, aki kíváncsi, hogy Vörös Viktor vagy az új igazolások, hogyan pózolnak, kattintson ide…

Egyébként a keretről, korábban így nyilatkozott Pellei Csaba vezetőedző: a delmagyar.hu-nak.  Az biztos, hogy előre kell lépnünk, jóval erősebb a keretünk, így kiesési gondjaink nem lehetnek – fogalmazott a tréner.

A Szentes 2017/2018-as kerete:

Kapusok: György Dávid, Meixner Marcell

Mezőnyjátékosok: Pellei Kristóf, Werner Richard, Nagy Márton, Somogyi Balázs, Ifj. Tóth Gyula, Vörös Viktor, Kókai Tibor, Pellei Frank, Kiss Kristóf Szeif, Takács János, Szalai Gábor, Palotás Gergely, Victor Vishnyakov

A Szentes a hétvégén a debreceni HBZ felkészülési tornán szerepel, majd jön a Magyar Kupa és október 4-én a bajnokság számukra.

Fotó: Szentesi VK / facebookHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek