2017 március 01.

Így látják az esélyeket a vezetőedzők a Bajnokok Ligája 7. fordulója előtt

Vincze Balázsék a szezon egyik legfontosabb meccsét játsszák Bresciában. Az Eger és a Szolnok óvatos, de a győzelem elvárható ellenfelükkel szemben. 

Budapest, 2016. október 2. Lukas Seman, az OSC-Újbuda játékosa (b) és a hannoveri Jom Winkelhorst a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezõje elsõ körében játszott A-Híd OSC-Újbuda - Waspo Hannover mérkõzésen a budapesti Nyéki Imre Uszodában 2016. október 2-án. A magyar csapat 12-11-re gyõzött, így százszázalékos teljesítménnyel csoportelsõként jutott tovább. MTI Fotó: Illyés Tibor

(MTI Fotó: Illyés Tibor/archív)

Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője: A legnehezebb és legfontosabb mérkőzés előtt állunk a szezonban. Tisztában vagyunk a találkozó súlyával, készen állunk a kihívásra. Megtanultunk leckét szombaton az Eger ellen. Mindannyian egészségesek vagyunk és várjuk a meccset.

Alessandro Bovo, a Brescia vezetőedzője: Negyedik alkalommal találkozunk az OSC-vel. Remélhetőleg ezúttal más lesz az eredmény és győzni tudunk. Ez a meccs nagyon fontos, a közvetlen riválisunkkal találkozunk.

Karsten Seehafer, a Hannover trénere: Az elmúlt hetekben néhány kemény mérkőzést már játszottunk, itt különöző eredmények születtek. A győzelem a BL-be még mindig hiányzik. Reméljük, ezt meg tudjuk valósítani. Jól kell játszanunk, ha nyerni akarunk.

Dabrowski Norbert, az Eger vezetőedzője: az utóbbi időben a Hannover bizonyította, hogy igazán jó csapatot alkot. Az utolsó alkalom a Dubrovnik ellen volt, amikor döntetlent játszott. Ennek ellenére természetesen célunk a győzelem.

Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője: Bár a Nizza 0 pontos még, hazai medencébe szoros meccseket játstzik. Fontos a koncentrált játék, és az, hogy győzzünk

A Bajnokok Ligája, 7. fordulójának eredményei és programja:

A-csoport:

Február 28., kedd:

Olympiakosz-Spandau 04 10-8 (4-2, 3-1, 2-2, 1-3)
Gólszerzők: Funtulisz 4, Janovics 2, Delakasz 2, Kolomvosz 1, Espanol 1 ill. Mateo Csuk 2, Marzouki 2, Saudadier 1, Preuss 1, Dedovics 1, Stamm 1

Március 1., szerda:

19.00 Brescia – A-Híd OSC Újbuda

19.30 Nizza – Szolnoki Dózsa Közgép

Tabella: 1. Olympiakosz 19 pont, 2. Szolnok 16 pont, 3. Brescia 10 pont, 4. OSC 7 pont, 5. Spandau 3 pont, 6. Nizza 0 pont

B-csoport:

Március 1., szerda: 

19.00 Hannover – ZF-Eger

19.00 Jug Dubrovnik – Partizán Belgrád

19.15 Barceloneta – Pro Recco

Tabella: 1. Pro Recco 15 pont, 2. Jug Dubrovnik 11 pont, 3. ZF-Eger 9 pont, 4. Barceloneta 8 pont,  5. Waspo Hannover 3 pont, 6. Partizán 1 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek