2015 szeptember 19.

Hosszú Katinka újabb nagy dobásra készül!

Az úszóklasszis a mindennapi életben is igen motivált, nem tétlenkedik egy percet sem. Közösségi oldalán adta követői tudtára, hogy  hamarosan új könyvet ír, egy ételt helyettesítő terméket dobnak a piacra, valamint az idén is lesz országjáró Road Show.

könyv_inFotó: index.hu

“Miután tavaly a könyvdedikáló Road Show-mon rengetegen mondtátok, hogy milyen jó lenne, ha lenne a könyvemnek folytatása, ezért úgy döntöttünk, hogy megírom a második motivációs könyvemet az elmúlt két évben velem történtekről. Megpróbálom majd elvinni az olvasókat az évközbeni versenyekre és edzőtáborokba is, és elmesélni az elmúlt két évet az én szemszögemből, ami nem volt olyan zökkenőmentes, mint kívülről tűnhetett.”

– olvasható Hosszú Katinka Facebook oldalán.

ironmealFotó: biotechusashop.hu

” A tavalyi sikerek után a Biotech USA is szeretett volna nagyobb részese lenni ennek a projektnek és együtt még többet visszaadni azoknak az embereknek, nektek, akik szintén keményen dolgoztok nap mint nap. Így fejlesztettünk ki egy egész termékcsaládot, Iron Series-t. Az Iron Series egyelőre a motivációs könyvből, az Iron Meal-ből és az Iron Shakerből fog állni. Az Iron Meal egy étkezést helyettesítő por, mely tartalmazza a szükséges fehérjét, szénhidrátot, vitaminokat és ásványi anyagokat. “

– folytatta Katinka.

katinka2Fotó: auto-live.hu

“Ez nekem sokat segít, mert mindig rohanok és az egészséges étkezés számomra nagyon fontos, így gyorsan és könnyedén jutok hozzá a szükséges tápanyagokhoz.”

Az Iron Series november 16-ától kapható majd a Biotech USA boltokban. A tavalyi Road Show után Katinkáék úgy döntöttek, hogy az idén szavazásra bocsátják, hogy melyik 20 helyszínre látogassanak el Shane-nel. Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.biotechusashop.hu/the-iron-series-tour-2015/

 

N.V.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek