2015 szeptember 30.

Hosi már jól van, nemsokára játszana

Múlt héten szenvedett autóbalesetet az egriek olimpiai-, és világbajnoka. Szerencsére könnyebben sérült és már jól van. Sőt, nemsokára újra a vízben üdvözölhetjük.

DSCN9798

Gyorsan halad Hosnyánszky Norbert felépülése. Az Eger játékosa már a jövő héten játszana, így a Szeged ellen már ott lenne a vízben.

Köszönöm szépen, jól érzem magam – mondta az egrivizilabda.hu-nak – Igazából már csak a varratszedésre várok, ami pénteken meg is történik. Akkor kiszedik azokat az arcomból és a fülemből, de én már ma délután megyek edzeni. Arra persze figyelnem kell, hogy a fejemet még ne nagyon érje a víz, de már mindenképp mozogni akarok. – a játékosnak már a visszatérés jár a fejében – Pont most nézegettem a menetrendünket és láttam, hogy a következő meccs jövő szerdán a Szeged ellen lesz, hát én akkor már mindenképp vállalni akarom a szereplést – így a pólósa. – Tényleg szerencsésen jöttem ki a dologból, a nyakmerevítő is csak egy-két napig volt rajtam. Sokan tettek értem ezekben a napokban, de én most mégis a rendőröknek és mentősöknek szeretném megköszönni a gyors és szakszerű segítséget. – fejezte be Hosi.

Az Eger a negyedik fordulóban Kaposvárra utazik, majd a Szőnyi útra látogat.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek