2017 március 04.

Honosítása után, az olasz válogatottban is bemutatkozna?

Egyelőre a Reccora koncentrál, de könnyen lehet, hogy ha behívnák az olasz válogatottba igent mondana. molina01

Gullliermo Molina már olasz útlevéllel is rendelkezik, és könnyen lehet, hogy az olasz válogatottságon is elgondolkodna.

Soha nem érdekelt a kettős állampolgárság, de most a jövő miatt meg kellett lépnem ezt. Jövőre a Pro Reccoban fogok játszani mint olasz. Az igazság az, hogy csak előnyeit látom. A spanyol válogatottat otthagytam a riói olimpia után. Az ajtót nem zártam be a válogatottság előtt, de most úgy gondolom, hogy csak a klubom létezik számomra. Nem beszéltem még senkivel – sem a szövetséggel, sem a kapitánnyal – a válogatottságról. Ha folyamatosan jól játszom, talán jön egy meghívás. Három éves szerződést kötöttem a Pro Reccoval, most rájuk szeretnék koncentrálni – mondta Molina.

Mint ismeretes, a 32 éves játékos 2001-ben, 17 évesen feállhatott a világ tetetjére, 2006-ban egy Eb bronzérmet, míg 2002, 2006 és 2012-ben világliga ezüstöket ünnepelhetett a csapattal. Érdekesség, hogy a riói olimpián a spanyol válogatott hetedik helye ellenére beválasztották az álomcsapatba.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek