2015 augusztus 22.

Hongkong előtt, Chartes után – Mi folyik itt?!

Úszóink is emberek, nekik is szükségük van pihenésre. Kazany és a világkupa első két állomása után a legtöbben “kivették” az éves szabadságukat és pihenéssel töltik a következő, hongkongi állomás előtti időszakot.

Hosszú Katinka szerencsére sűrűn beszámol mindennapjairól. Rajongói mindig nyomon tudják követni az úszóklasszist. A napokban sejtelmesen ezt a képet osztotta meg közösségi oldalán:

indulásShane és Katinka – “Vajon hova indulunk?” / Fotó: Facebook

Ekkor még csak találgatni lehetett, hogy vajon merre utazhatott a szerelmespár, Katinka azonban nem sokáig hagyta kételyek között az embereket. Pár óra elteltével lehullt a lepel és újabb fotó adta a közvélemény tudtára, hogy merre is járnak.

máltaMáltáról jelentkezünk / Fotó: Facebook

“Máltára indultunk ma reggel, Shane meglepett egy hosszú hétvégével ezen a gyönyörű helyen a második házassági évfordulónk alkalmából!”

Katinka gondoskodott a jó hangulatról is, hiszen később az alábbi képet osztotta meg.

Katinka vicc

“Tegnap Shane nyugodtan úszkált a Földközi-tengerben és halakat videózott vizalatt, majd egyszer csak megtámadta egy nagyon ritka és veszedelmes faj, a magyar tengeri disznó. Szerencsére komolyabb sérülés nélkül túlélélte a támadást! A felvételeket Shane Tusup, a túlélő készítette.”

Jakabos Zsuzsanna esküvőn járt, Szajolból üzent rajongóinak.

jakabosFotó: Facebook

Sportolóink még két verseny között is gondolnak ránk és igyekszenek megosztani velünk minél több velük kapcsolatos, érdekes információt.

N.V.

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek