2017 június 09.

Homályos az ex-szolnoki játékos jövője

Több ajánlata is van, de még nem tudja, hol folytatja a Szolnokkal a 2016/2017-es szezonban mindent megnyerő játékos.

Szolnok, 2017. március 22. Ugo Crousillat, a Dózsa (b) és Presciutti Christian, az olasz csapat játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 8. fordulójában játszott Szolnoki Dózsa-Közgép - Brescia mérkõzésen a tiszaligeti Vízilabda Arénában Szolnokon 2017. március 22-én. MTI Fotó: Mészáros János

(MTI Fotó: Mészáros János)

Mint ismertes, Ugo Crousillat az idén minden megnyert a Szolnokkal. A bajnoki cím mellé, Magyar-Kupát, Szuperkupát és egy Bajnokok Ligája aranyat is hazavihetett. A BL-cím után azonban távozott a Tisza-partjáról.

Crousillat most értékelt a maga mögött hagyott szezont: A BL trófea elégedettséggel tölt el, hogy annyi év áldozat után megérte csinálni. Boldog is vagyok, mert azt jelenti, hogy megérte. Büszke is vagyok, mert megnyerni ezt a trófeát nagyon ritkaság, főleg franciaként – mondta az lpwp.fr-nek.

A játékos hozzátette, hogy nagyon jó csapat alakult ki Szolnokon és jól érezte magát a csapatban, de egyben sokat volt egyedül, mert az együttesben sok volt a családos ember is.

A jövőjét firtató kérdésre így felelt: szeretnék visszatérni Franciaországba, hogy közelebb legyek a családomhoz. Beszéltem néhány francia klubbal is, vannak külföldről is érdeklődök, de most közelebb állok ahhoz, hogy hazatérjek – hangsúlyozta Crousillat.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.