2014 november 20.

Hivatalos: Bud Spencer a Pro Recco tagja lett

Még 85. születésnapjára lepte meg a Pro Recco klubkártyával az egykori filmcsillagot, most pedig otthonában, Rómában adta át a csapat elnöke, Angelo Barecca az ajádékot Bud Spencernek.

Angelo Barecca bud spencer

Hivatalosan is a Recco tagja lett Bud Spencer (Fotó: Pro Recco)

 

Carlo Pedersoli nemcsak a filmvásznon, hanem a medencében is nagyot alkotott. 1950-ben ő volt az első olasz úszó, aki egy percen belül teljesítette a 100 méteres gyorsúszó távot, ugyanebben az évben pedig Eb negyedik lett a talján vízilabda válogatottal.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Lionel Messi után egykori vízilabdás, nem mellesleg filmcsillag csatlakozott a Pro Recco családjához. Bud Spencert 85. születésnapjára lepte meg a csapat klubkártyájával. Carlo Pedersoli, akkor így nyilatkozott a megtisztelő felkérésről: Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy tagja lehetek a világ egyik legsikeresebb sportegyesületének. A sportpályafutásomból azok az emlékek, melyeket őrzök a sportágról kitörölhetetlenek, főleg azokról a meccsekről, amelyeket a Ligúr kikötőben vívtunk.  Szeretném megköszönni a klubnak, hogy ilyen kedves ajándékkal lepett meg. Hivatalosan pedig a napokban, Rómában kapta meg az igazolványt, Angelo Barecca a klub elnökétől. A tagsági igazolványában az 595-ös szám került, ez sem véletlen, hiszen, így emlékezik a klub egykori legendás 59.5 másodperces gyorsúszó idejére.

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek