2016 szeptember 07.

Három magyar csapat is lesz a női Euroligában

Örömteli hír, hogy a bajnoki ezüstérmes csapat is benevezett – az UVSE és a BVSC után – a legrangosabb európai kupaporondra.

Vizilabda

Vizilabda

Legutóbb 2009/2010-ben játszott a Dunaújváros európai kupában, bár az utóbbi évben is indulást jelentő helyen végzett, nem tudtak elindulni, most viszont belevágnak az Euroliga küzdelmeibe.
Kiss-Primász Ágnes szakosztályvezető a duol.hu-nak: Azért is fontos az indulás, mert ez plusz motiváció és megtartó erő a játékosok számára, akik bizony szinte kivétel nélkül kaptak külföldi és hazai megkereséseket. Örömmel mondhatom, az egész felnőtt keretet sikerült egyben tartani erre a szezonra is, együtt maradt az ezüstérmes csapat. Ennyi év kihagyás után pedig ott a bizonyítási vágy is bennük, hogy megmutassák Európában azt: a dunaújvárosi egyesülettel, amely korábban már letette névjegyét a kontinensen, továbbra is számolni kell. Ez kiváló reklám lehet klubunk, Dunaújváros, illetve a magyar női vízilabda számára.

A szakosztályvezető hozzátette, a szereplés komoly anyagi terheket ró az egyesületrre, így jelenleg is tárgyalnak a lehetséges szponzorokkal és támogatókkal. A klub éppen ezért jelezte rendezési szándékát is az illetékesek felé az egyik körre.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek