2016 október 28.

Győzelemmel kezdte a Fradi az Euro kupát

Jól startolt Varga Zsolt együttese az Euro kupában.

madarasfradi01

Madaras kettőt is vágott (Fotó: fradi.hu/archív)

A Fradi a hétvégén Nápolyban küzd meg az Euro Kupa második fordulójában a negyeddöntőért. Az első ellenfele a spanyol Terrassa volt.

A mérkőzés első gólját a stílszerűen ebben a szezonban Spanyolországból hazatérő Szirányi Balázs lőtte. A nyolc perc derekán Pericas ellen ítéltek egy ötöst, amit Mitrovics vágott be, 2-0. A második negyedben Avramovics és Nyéki góljaival már 4-0 állt az eredményjelzőn, amikor Perez belőtte a Terrassa első gólját, 4-1. A második negyedben hat percig nem született gól, mikor Madaras labdája talált utat a kapuba, 5-1. A négygólos előnyét pedig megtartotta záróakkordig a Fradi, hiszen Tóth az utolsó másodpercekben vágott be egy fórt, 7-3. A negyedik negyed elején Alarcon rezgette meg Gárdonyi kapuját, majd öt perccel a vége előtt érkezett Pericas 7-5. Még mielőtt nagyobb lett volna a baj, Madaras már a másodikját tapasztotta be, 8-5. Az utolsó percekben még mindkét csapatnak megvoltak az esélyei, Granados még szépített, így 8-6 lett a vége.

Holnap a provanci együttes ellen ugrik vízbe a zöld-fehér csapat.

Euro Kupa., F-csoport:

FTC-PQS Waterpolo – Terrassa 8-6 (2-0, 2-1, 3-2, 1-3)
Gólszerzők: Madaras 2, Avramovics 1, Nyéki 1, Szirányi 1, Tóth 1, Csuk 1, Mitrovics 1 ill. Granados 3, Perez 1, Alarcon 1, Pericas 1

A holnapi napon:

16.00 Pays D’ Aix – FerencvárosHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek